Illatporta és Csűr

Az évekkel ezelőtt telepített levendulaültetvény és a portán lévő fűszerkert illatos növényeivel és azokból készült kézműves termékek illatával várja látogatóit a hely. A relaxáció egyik helyszíne az ültetvény mellett elhelyezkedő csűr, amely egyik fiókjában a termések manufakturális feldolgozásához az előkészítés folyik. A másik fiók egy teázó, egy hangulatos sarok, ahol kellemes berendezések között, halk zene mellett, száradó növények között lehet megújulni. Az átalakított főépület újszerű, a vidámság, kedvesség, nyugalom üzenetét küldi a látogatók felé. Az épületen belül helyet kap egy kiállítóterem, a helyi termékek bemutatására, és értékesítésére alkalmas bemutató terem, valamint egy termékfeldolgozásra kialakított konyha.

 

 

 

Rekreációs park

A rekreáció, a jó közérzet, a felüdülés, felfrissülés és szórakozás élményét nyújtja a rekreációs park, ahol az észé és az erőé a főszerep, itt kültéri fitnesz eszközök használatával sportolhatnak, valamint a szellemi kikapcsolódásra vágyók pedig a kültéri játékokat (Nagyméretű sakk, malom, lengőteke) használhatják.

 

 

A „Gömör Szíve – Szív útjai” elnevezésű, TOP-1.2.1-15-BO1-2016-00039 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 program keretén belül valósult meg, európai uniós támogatás segítségével.